Bekijk de wereld door een andere bril.

 

 

 

Een foto is meer dan een moment. Een foto vertelt een verhaal, vangt een perspectief. Het is verbluffend hoeveel je kwijt kunt in slechts één snapshot, in slechts een honderdste van een seconde.

Op zoek naar een trouwfotograaf met een moderne stijl en een frisse blik? Dit kan ik je bieden! Voor loveshoots, bruidsreportages en zwangerschapsshoots kun je bij mij terecht! 
Voor een verdere blik op mijn werk vind je mijn portfolio onderaan de pagina. Mijn missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom geef ik altijd het uiterste om jullie dag zo mooi mogelijk te weergeven!

Mijn verhaal

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Vanaf mijn twaalfde ben ik bezig met fotografie en deze te perfectioneren. Om dit te bereiken heb ik o.a. een opleiding fotografie gevolgd.

Wat ik kan

 

We hebben allemaal onze sterke kanten. Ik heb de mijne geperfectioneerd, zodat jij je op de jouwe kunt richten. Buiten digitale fotografie bied ik ook analoge fotografie aan, om een speciale sfeer in jullie foto's te brengen. Neem contact op om te kijken hoe ik je kan helpen.Verken. Ontdek. En neem je camera mee.


Of het een bijzondere gebeurtenis is of een portretsessie op je lievelingsplek, mijn foto's helpen je deze bijzondere momenten nog jaren later te koesteren. Ik vang de sfeer van je grote dag en zorg dat je persoonlijkheid van het beeld spettert. Dat is wat een echte foto onderscheidt van een snapshot.

Interesse in een shoot? Neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Portfolio